Thursday, June 5, 2008

Edisi Bangun Tidur

Ketika blog ini ditulis:

a) Saya baru bangun tidur pada jam 10.30 am ( insaflah akmal.)
b) Saya masih belum melengkapkan esei terakhir saya yang perlu dihantar pada keesokan harinya. Esei saya yang bertajuk "Orang Asli dan Hak-Haknya" masih kekurangan 200 patah perkataan. (Untuk rekod, esei ditulis dalam bahasa inggeris bukannya bahasa melayu)
c) Saya masih belum mandi kerana seorang insan masih berada dalam bilik air untuk tempoh masa yang panjang.
d) Saya masih memikirkan tentang material yang perlu disemak untuk kuiz Matematik yang terakhir.
e) Terdapat 3 post untuk blog ini yang masih belum dilengkapkan kerana kesuntukan masa. Kepada saudara suhaib, selepas hari khamis ini, insya allah saya akan mengemaskini blog ini.
f) Pade ketika ini juga, Shakir sedang melayan cerita "Ezora " di laman web TV 3. Saya yakin rakan saya ini sudah jatuh cinta dengan watak "KARINA"(Shakir - Karina, sangat padan).

Nota:

a) saya terpaksa mengundur diri kerana perlu menyiapkan esei.
b) Jangan mandi lama-lama. Kalau hendak mandi lama-lama, sila hadir ke bilik air pada waktu tengah malam.
c)Saya agak terkejut dengan kenaikan harga bahan bakar di Malaysia pada ketika ini. Saya ingat kenaikan hanya akan berlaku pada bulan Ogos 2008. Saya tidak mahu mengulas apa-apa mengenai kenaikan harga ini(Kepada saudara A, saya bukan takut hendak berdebat/berbincang/memberi pendapat tetapi saya mempunyai sebab-sebab yang tersendiri.Kerana kalau bercakap kena ada kajian yang mendalam dan bukti yang kukuh. Jangan asyik berharap kepada media kerajaan mahupun media pembangkang sahaja. Minta maaf.)


~~TyRoX~~

6 comments:

Afiqah said...

Tyrox mungkin saya agak menyesal sedikit datang ke sini seorang diri...tapi saya banyak belajar dan bedikari walaupun tidak semua yang saya belajar benda yang berfaedah....selamat berjaya kepada essei anda dan jika saudara tidak pulang summer nih marilaah melepak di Montreal

salam

TyRoX SaN said...

saya bercadang hendak berkunjung ke MOntreal kerana rindu yang amat sangat terhadap AZRAF HIPNI......

Tetapi habis sahaja "spring course" pada 12 jun, saya aku terus bekerja sepenuh masa. huhu

Azraf Hipni said...

Alolo.. muahx muahx kat akmal.. jgn la rindu2 i. kite boleh webcam2 slalu~ auw...

Anonymous said...

Akmal Bucukkk!! hahaha~ amboi~ nk tgh hr bru nk celek mata, ko solat subuh tak kt Kanada tu. Nauzubillah la wei klu jwpnnye mengecewakan. hu~hu! Erm, Kartina ke Karina? tpi kitorg kt cni pggil Deqna.

"abangg bobbbb eii,... ' kurus seh mek tu skrg ni. hi~hi

apis

TyRoX SaN said...

ntah la apis pojie.

saya pun x pasti ttg nama sebnarnya "deqna" tue

anem yg comey =P said...

Isko meh la datang montreal... Wuwuwuwuw