Thursday, December 30, 2010

Malaysia Tanah Airku.

Salam,

  • Tahniah kepada pasukan Malaysia kerana berjaya mengalahkan pasukan Indonesia. Saya agak kurang berpuas hati dengan persembahan pemain pada pusingan kedua ini namun yang penting kejuaraan sudah menjadi milik negara kita.
  • Terima kasih kepada penjaga gol Malaysia yang sangat hebat mempertahankan gawang negara.
~~Sekian~~

p/s: Kalo yea pun nak main secara bertahan, jangan terlalu gelabah boleh?? Aku tgok Safee sorang je dok kat atas tapi gawang Malaysia kena serang teruk gak. Nasib baik keeper gempak.

p/s/s: Aku baru je baca blog awek kepada Khairul Fahmi... Oh yea,mamat ni sudah menjadi hot stuff dalam masa yang singkat. Tahniah!!!! Harap status "awek" tue dapat upgrade jdik "isteri" secepat mungkin sebab korang berdua dah jadi tumpuan ramai kot.. Jangan jadi cam kes Mawi sudeyh.

p/s/s/s: Pasukan Indonesia pun main terbaik jugak!!! well done

Wednesday, December 29, 2010

Lake Louise & Snowboard

Salam,

  • Saya mendapat panggilan telefon daripada Fuad kira-kira jam 9 pagi tadi. Beliau memohon bantuan saya untuk menyewa kereta untuk ke "Banff National Park of Canada" bagi tujuan "snowboarding".
  • Saya agak sedih kerana tidak dapat menyertai rakan-rakan yang lain walaupun pada hakikatnya saya merupakan orang yang merancang perjalanan tersebut. Namun disebabkan beberapa perkara yang lebih penting, saya memilih untuk mengorbankan percutian "snowboarding" saya pada tahun ini.
  • Ini merupakan kali pertama saya terperap di rumah sahaja ketika musim cuti sejak saya menjejak kaki ke Kanada.
  • "Nak pergi... Nak pergi.... Nak pergi !!! :( ," getus hati kecil ini ketika memandu kereta yang disewa bagi kegunaan rakan-rakan. Saya terpaksa menyewa kereta bagi pihak mereka kerana undang-undang Alberta hanya membenarkan individu yang berusia 21 tahun dan ke atas menyewa kereta.
  • Sebaik sahaja tiba di rumah, kelihatan rakan-rakan yang lain sudah bersedia bersama "snowboard" masing-masing. Semua kelihatan gembira untuk meluncur laju di gunung yang dilitupi salji. Begitulah perasaan saya setiap kali pergi bermain "snowboard" di "Rockies Mountains".
  • Jika selalunya saya yang akan mengetuai rombongan tetapi kali ini saya hanya mampu tersenyum melihat gelagat mereka. Oh yea, kebanyakan daripada mereka baru sahaja berkecimpung dengan "snowboarding".
  • Kepada rakan-rakan, saya minta maaf kerana terpaksa menarik diri daripada rombongan ini. Semoga bergembira.
Hilmi dan Faiz

  • Setelah rombongan bertolak, saya telah menemani dua orang rakan yang juga pelajar pertama untuk membeli kasut "skating".
  • "Snowboarding" ternyata lebih menarik daripada "skating" tetapi sekurang-kurangnya saya dapat mengisi masa lapang.
Faez sedang mencuba kasut "skating"

~~Sekian~~

p/s: tersangat sedih sebab xleh main snowboard kali nie. dah la terpaksa kecewakan ramai orang kali ini.

p/s/s: We cannot run away from problem but we should face it.

p/s/s/s: I'm not perfect :( That's why I'm here to learn new things and to do mistakes. The best thing I could do is to avoid the same mistakes. However, I promise that I will not give up at all even there is only nano size of hope.

Tuesday, December 28, 2010

Orang kita

Salam,

  • Orang hanya gemar berkata-kata tanpa tindakan susulan.
  • Orang gemar menuding jari apabila tragedi berlaku. Jarang sekali yang berani tampil ke hadapan dan memikul tanggungjawab. Namun, orang sanggup menggadai maruah untuk wang dan harta.
  • Orang mengungkit apabila diberi ujian tetapi bongkak apabila mendapat rezeki. Bukankah kedua-duaNya diturunkan oleh Allah?
  • Orang kononnya cintakan Islam. Muslim memegang anjing dimaki hamun namun muslim yang bukan muhrim berpegangan dikatakan pasangan romantik.
  • Orang gemar berkelakuan ekstrem tentang agama kononnya cintakan agama. Al-Quran dibakar kita pun melatah secara berlebihan sedangkan Allah sudah berjanji akan memelihara kitabNya sehingga hari kimat kelak.Bagaimana dengan Al Quran yang berhabuk di rumah?
  • Orang gemar bercakap tentang politik tetapi apabila ditanya tentang rukun negara dan prinsip asas perlembagaan pun tergaru kepala.
  • Orang mudah bangga apabila dipuji namun benci apabila dikritik demi kebaikan.
  • Orang gemar meminta-minta namun sukar untuk memberi. Bukankah tangan yang memberi itu lebih mulia daripada tangan yang menerima?
  • Ungkapan terima kasih dan maaf kedengaran mudah namun masih yang berat mulut mengucapkannya.
  • Pemimpin adil perlu dihormati, pemimpin zalim harus disanggah. Walaubagaimanapun, orang masih sanggup berkompromi dengan kezaliman demi kesenangan diri sendiri.

Sunday, December 26, 2010

Fall Term 2010

Salam,

  • Gred tidak memberi gambaran sebenar tentang kejayaan seseorang .(*terpengaruh dengan 3 idiots lagi*)
  • Analisis subjek Fall Term 2010
E E 430
Name: Power System Analysis

Topics: Transmission Line Parameters, Steady State Operation, Power Flow, Power System Controls

Love: 10/10

Final Grade: A

Comments: Just love it :-)

E E 431
Name: Power Electronics

Topics: 33 power electronics topics. (Major topics: rectifiers, power quality,heatsinks, Converters, Thyristors, Switching devices

Love: 8/10

Final Grade: A+

Comments: I guess it is the hardest course for this term because electronic are pain. However, power electronics are so so so so so important because humans are relying with new technologies.

E E 460
Name:Control Systems II

Topics: State Space Modelling, Controllability and Observability, State Feedback, Observer and Observer based control.

Love: 8/10

Final Grade: A-

Comments: I don't really like this course but I realize control system is important so that I can fully utilize my power system knowledge. No worries because this course is amazing especially for the lab section.


E E 400
Name: Capstone Design for Electrical Engineer

Topics: Borealis Art-Solar Power System(*development phase*)

Love: 7/10

Final Grade: B

Comments: The most expensive project among other ( approx CAD 30 000) . The client is nice but sometimes asking too much things. I just received the approval from the faculty and I can't wait for the implementation phase. excited.


SOC 366

Name: People in Industry

Topics: History of Workforce,Immigrants in Canada, Jobs, Women in Industy, Organization of work, Conflict and Control in Workplace.

Love: 5/10

Final Grade: B+

Comments: SOCIOLOGY!! I'm okay with memorizing stuffs but I don't really enjoy this course :(( However, the professor = FUNNY!!!


Final CGPA: 3.7
~~The end~~

p/s: satu semester je lagi !!!! oh nice.

PS3 Move

Salam,

  • Saya telah menebus mata ganjaran kad kredit Royal Bank of Canada dengan kad FutureShop yang bernilai CAD 400.
  • Kad itu pula digunakan untuk membeli "PS3 320 GB Move Bundle" .
  • Jadi, PS3 ini diperoleh oleh saya secara percuma!!!!
  • Terima kasih Royal Bank of Canada. :-)


PS3 Move Bundle

  • PS3 sudah lama berada di pasaran tetapi harga yang agak mahal membuatkan tidak ramai orang mampu membelinya.
  • Namun begitu, "PS3 Move" merupakan edisi terkini dimana badan "user" adalah "controller". Jika sebelum ini ramai bermain PS3 dalam keadaan duduk dan tanpa mengeluarkan peluh tetapi "user" akan mula keletihan setelah bermain beberapa permainan.
  • Badan gerak-gerak + lompat-lompat = Badan sihat kan? :-)
  • Konsep sama seperti Wii yang dikeluarkan Nintendo tetapi saya merupakan seorang "SONY FREAK" . Lagipun "games" yang dikeluarkan untuk "Wii" sangat membosankan.
  • PS3 atau XBOX 360? saya sudah menggunakan kedua-duanya. Jawapannya PS3!!!
  • Sempena promosi Krismas di Edmonton, pembeli akan mendapat pakej percuma bagi setiap pembelian PS3. Saya memilih pakej "game MAG dan Sony Headset" sebagai hadiah percuma.
Royal Bank of Canada(RBC)

  • Ini merupakan satu-satunya akaun bank saya di Kanada. Sebelum ini saya mempunyai beberapa akaun bank lain tetapi semuanya sudah ditutup kerana perkhidmatan yang kurang memuaskan.
  • Saya tidak pernah membayar sebarang "interest" atau penalti sepanjang menggunakan kad kredit daripada bank. Saya hanya menggunakan kad kredit sebagai kad perbelanjaan bukannya kad hutang.
  • RBC akan memberi mata ganjaran bagi setiap pembelian menggunakan kad kredit. Setelah menggunakan kad kredit RBC selama hampir 4 tahun saya mampu menebus kad FutureShop bernilai CAD 400 dan saya masih mempunyai mata ganjaran untuk ditebus lagi.
  • Ini merupakan faktor saya amat gemar menggunakan kad kredit ketika berbelanja.
  • Saya tidak pernah membayar walau satu sen kepada RBC dan akhirnya saya mendapat barang percuma daripada RBC.
  • Terima kasih ROYAL BANK of Canada. I love you.

~masakan untuk hari ini, KETAYAP~

~~Sekian~~

p/s: Aku beli bukan sebab aku byk duit... aku beli guna kad futureshop ok?

Saturday, December 25, 2010

3 Idiots

Salam,

  • Semalam saya berkesempatan untuk menonton "3 Idiots" yang berkisar tentang persahabatan 3 orang pelajar kejuruteraan.
  • Watak utama iaitu Rancho kelihatan cuba mengubah sistem pendidikan yang selama ini terbukti melahirkan jurutera yang berkaliber namun terlalu bergantung kepada sistem penilaian peperiksaan.
  • Jurutera seharusnya berfikiran kreatif untuk mencapai kecemerlangan bukannya kejayaan semata-mata. Kejayaan dalam peperiksaan tidak bermakna seseorang itu telah melakukan kerjanya dengan cemerlang. Walaubagaimanapun jika kita sentiasa berusaha melakukan sesuatu dengan cemerlang insya Allah kejayaan akan menyusul kemudian hari.
  • Sebenarnya cerita ini merupakan cerita komedi namun mungkin saya terlalu memikirkan jalan cerita ini yang berkisar tentang kehidupan seorang jurutera, saya telah beberapa kali menitiskan air mata secara tidak sengaja (* mmg idiot!*)
  • Saya terfikir samada saya tergolong dalam kategori manusia yang sentiasa mengejar gred yang cemerlang dalam peperiksaan tanpa benar-benar menghargai segala ilmu yang dipelajari. Secara jujur, saya kurang mengingati bahan-bahan pembelajaran ketika di tahun pertama dan tahun kedua.
  • Jalan cerita ini juga membuatkan saya memikirkan semula cita-cita saya yang asal iaitu bergelar seorang juruterbang. Pelbagai faktor membuatkan saya terpaksa melupakan kerjaya yang menjadi impian saya sejak dari kecil lagi.
  • Atau mungkin selama ini kudrat dan kekuatan saya menempuh ranjau kejuruteraan hanya semata-mata untuk orang lain bukannya atas kemahuan saya sendiri.
  • Semua perkara kelihatan mudah di layar perak namun sebaliknya dalam kehidupan seharian. Saya berharap dapat menjadi seorang jurutera yang benar-benar mencintai kerjaya saya dan memberi sumbangan kepada manusia. Insya Allah.

Juruterbang.

Kenapa saya ingin menjadi juruterbang

  • Saya seorang yang gayat tetapi saya tidak mahu mengalah dengan ketakutan ini.
  • Suka melihat kapal terbang.
  • Suka pekerjaan yang mempunyai pakaian seragam rasmi.
  • Sangat kagum apabila berada dalam kapal terbang dan mendengar pengumuman yang dibuat oleh kapten kapal terbang.
  • Sangat teringin mempunyai "wing" yang tersemat di dada.
  • Dunia di atas awan sangat cantik dan tenang sekali.
  • Antara semua jenis pemandu di dunia. Juruterbang yang kelihatan "cool" :D
  • Sangat terpesona melihat "game" perang yang melibatkan penggunaan jet. Sangat-sangat terpesona melihat "game" jet/kapal terbang yang terdapat di "arcade arena".
~~Sekian~~

p/s: Hepi je sebenarnya jadi electrical engineer. Honestly sangat excited bila ada orang tanya tentang soalan elektrik. Aku sanggup kot baca buku n revise internet semata-mata nak jawab soalan tue... kira excited la kan? haha.. mengong punya 3 idiots kasik spoil mood aku.

p/s/s: Kepenatan membantu keluarga Malaysia yang baru berpindah rumah di Edmonton

p/s/s/s: That's Why

Thursday, December 23, 2010

Lemon

Salam,

  • Hari ini saya telah memasak "Ayam Bersos Lemon" bagi menghabis buah lemon yang dibeli untuk memasak ikan salmon tempoh hari.
  • Terima kasih kepada rakan saya yang memberitahu tentang kewujudan laman web "Trymasak". Laman web ini ringkas tetapi padat dengan resipi yang mudah diikuti melalui video.
  • Professor di University of Alberta amat pantas menyemak kertas peperiksaan. Saya hanya menunggu satu sahaja lagi gred terakhir walaupun peperiksaan baru berlalu tidak sampai seminggu.

~Bertimbun emel daripada Registrar~
  • Semalam, saya pergi menonton "TRON" bersama seorang rakan. Cerita ini langsung tidak menarik..... dush.
  • Formspring yang dibuat dibanjiri soalan-soalan daripada rakan-rakan "Anonymous". Saya berharap dapat menerima soalan daripada "valid user" selepas ini.
~Ayam sos lemon~

~~Sekian~~

p/s: Encik Profs. telah membunuh cuti aku... huhu

p/s/s: Bila Aku Sudah Tiada.

p/s/s/s: Ayam sos lemon sangat sedap!!! aku bukan nak puji diri sndiri seyh tp benda nie mmg sng nak wat kalo tgok resipi dia kat trymasak. membazir je kalo pg beli perencah kat kedai yg agak mahal padahal benda mudah je nak wat. Selamat mencuba :))

Tuesday, December 21, 2010

Implementation Approval

Salam,

  • Saya baru sahaja pulang daripada mesyuarat dengan klien dan Professor.
  • Syukur Alhmdulillah. Projek "Borealis Art:Solar Panel" sudah diberi kelulusan.
~Salmon Panggang Lemon~

~~~Sekian~~~~

p/s: Resipi diambil daripada website trymasak.

p/s/s: argh....cuti ni mmg bosan dgn final year project...

p/s/s/s: U can give without love but u cannot love wihout giving

Monday, December 20, 2010

Spirit

Salam,

  • Motivasi dan semangat adalah penting dalam kehidupan saya.
  • Saya gemar membaca kata-kata motivasi atau menonton cerita yang berkaitan dengan inspirasi.
  • Kata-kata seperti ini akan membuatkan saya meremang dan merasa aliran darah yang kuat ke otak. Ini satu fenomena yang membuat saya merasa sangat gembira.
  • Beberapa minit terakhir daripada cerita "Batman: The Dark Knight" benar-benar membuatkan saya tidak senang duduk kerana kata-kata yang diungkapkan sangat membangkitkan semangat.


~~Video kegemaran~~

Friday, December 17, 2010

Sahabat lama

Salam

*Esok ada 2 peperiksan... Otak dah tepu*

  • Saya teringat rakan-rakan lama ketika saya tinggal di Kuarters Polis Bandar Baru Air Hitam, Pulau Pinang.
  • Antaranya, saiful, alif dan ..... dan ....... (*sedih betul.... yang lain dah lupa nama.. huhu*)
  • Dahulu rumah saya di tingkat bawah manakala rumah Saiful di tingkat 2 yang terletak betul-betul atas rumah saya. Boleh dikatakan setiap petang Saiful akan datang ke rumah saya untuk bermain. Nama gelaran bagi Saiful ialah GIANT.
  • Semua rakan-rakan saya bersekolah di Sekolah A.... .......(*nama lupa lagi... aduss*) manakala hanya saya seorang belajar di Sekolah Kebangsaan Sri Aman.
  • Jadi kami hanya akan bertemu selepas waktu persekolahan. (*isk2x... best betoi waktu petang punya la ramai kawan dalam kuarters ni*)
  • Namun begitu, keluarga saya terpaksa berpindah ke Jitra kerana ayah saya bertukar lokasi kerja. Maka pada tahun 1996, saya pun terpaksa meninggalkan kuarters yang sangat disayangi. (*Ayah saya seorang polis dan kerap berpindah randah. Namun begitu, ini merupakan rumah yang paling saya sayang*)
  • Saya masih lagi teringat pada hari terakhir hendak berpindah, Saiful membawa bekas makanan datang mengajak saya keluar bersamanya seketika. Apabila sampai di bawah pokok, dia membuka bekas makanan tersebut dan mempelawa saya makan bersamanya. Katanya makanan itu dimasak bersama ibunya untuk saya. Itu merupakan makanan terakhir saya bersama Saiful dan juga pengalaman pertama saya berkongsi bekas makanan yang sama dengannya.
  • Kedengaran suara kakak saya memanggil nama saya kerana kereta ayah sudah hendak bergerak ke Jitra. Tiada kata-kata amanat terakhir daripada saya kepada Saiful pada ketika itu (*mungkin saya baru berusia 7 tahun*) .
  • Saya hanya melambaikan tangan dan Saiful hanya berkata "BYE AKMAL!"
  • Setelah itu, kami langsung tidak berhubung sama sekali (*budak berusia 7 tahun pada zaman 90an mana ada telefon bimbit kan? Kalau pegang telefon pun ayah jeling macam singa. Nak tulis surat pun tak tahu*)
  • Kini 14 tahun sudah berlalu, saya ingin mengetahui perkembangan terkini Saiful. Harapnya beliau menjadi insan yang berguna kepada diri, keluarga dan masyarakat. Semoga kita bertemu lagi pada suatu masa.
  • Saiful, kau adalah kawan baik yang pertama bagi diri ini.

~~Sekian~~

p/s: Saiful... Aku rindu ko seyh.... camna ek muka ang ? dah kurus kot ek? hahaha

p/s/s: Kenangan kena hambat dengan anjing dan makcik cina tua masih segar dalam ingatan.

p/s/s/s: Esok JUMAAT!!! jeng2x.. pastu yipppieee..

p/s/s/s/s: Ku ingin menjaga hati mu

Thursday, December 16, 2010

Lowest state of motivation

Salam,

  • Aku benci apabila soalan "exam" yang sepatutnya menguji kefahaman menjadi soalan memasukkan angka yang berjela-jela dalam kalkulator.
  • Dalam dunia moden pengiraan tidak perlu diuji secara berlebihan kerana kalkulator dan perisian komputer akan membantu jurutera dalam alam pekerjaan. Yang penting adalah cara merangka jalan penyelesaian dan mengaplikasikan konsep menjadi praktikal.
  • Terima kasih Prof Dinvahi sebab bagi saya menjadi gembira

Wednesday, December 15, 2010

4th year course

Salam,

  • Saya baru sahaja selesai menduduki peperiksaan " Power Electronics" sebentar tadi.
  • Alhamdullilah kerana dapat pergi dan pulang dengan keadaan yang sihat dan selamat.
  • Soalan yang diberi amat sukar. Kebanyakannya tidak pernah diuji dalam kelas mahupun "assignment".
  • Terdetik rasa marah dan kecewa kerana soalan-soalan tidak seperti yang dijangka. Namun, baru saya sedar yang sudah pun berada di akhir pengajian. Jadi saya patut bersedia soalan yang diberi adalah kompleks dan memerlukan "critical thinking".
  • Ayat daripada Ali Ashraf,"Ape ko expect dari final year bro?? soalan mesti la kena pikir kritikal skit.. kita dah 4th year kot". Berapi wooo dengar ayat nie tadi
  • "4th year courses"= "Challenging"
  • Terima kasih Professor John Salmon :-)
~~Sekian~~

p/s: Esok exam lagi... subjek "POWER".... lepas exam ni bleh r jdik power rangers kot

p/s/s: I'm aiming for the brightest star in the universe. I might miss it but I know I have put my best efforts. :-) Insya Allah

p/s/s: When you say nothing at all

Monday, December 13, 2010

Facebook

Salam,

  • Di saat lapang saya meluangkan masa untuk menjengah "profile" rakan-rakan saya di "Facebook".
  • Si dara yang dulunya comot kini sudah semakin cantik dan ayu.
  • Si teruna yang dahulunya selekeh pula sudah semakin bergaya.
  • Tidak kurang juga rakan-rakan yang pada suatu masa dahulu mempunyai susuk tubuh yang kecil tp sekarang perut sudah agak memboyot ke hadapan.
Dua Cerita Berbeza

  • Melihat pelbagai "profile" rakan-rakan mendatangkan pelbagai perasaan kepada saya.
  • Selalunya saya hanya memeriksa bahagian "INFO" bagi mengetahui perkembangan semasa rakan saya seperti pekerjaan, universiti dan seangkatannya.
  • Hati berasa senang melihat kebahagian rakan yang sudah berkahwin malah ada yang sudah bergelar ibu atau bapa.
  • Saya juga hanya mampu tersenyum melihat rakan-rakan bergaya di "Facebook" dengan pakaian graduasi pada majlis konvokesyen.
  • Walaubagaimanapun, saya berasa amat sedih apabila menjengah "profile" rakan-rakan saya yang sudah kembali ke rahmatullah. Bukannya saya enggan mengingati mereka tetapi membayangkan hamba Allah tersebut masih di "Facebook" cukup untuk menghancur tembok air mata.
  • Saya agak kesal dengan segelintir rakan yang menghantar komen di "profile" hamba Allah berkenaan seolah-olah beliau masih hidup. Ucapan seperti "Selamat Hari Raya" dengan selambanya ditulis kononnya untuk menonjolkan rasa rindu.
  • Redhalah dengan pemergian mereka. Hanya iringan doa yang diperlukan oleh mereka pada saat ini dan saya pasti medium doa tersebut bukannya melalui "Facebook".
Peringatan

  • Kepada rakan-rakan yang gemar memuat naik gambar-gambar yang tidak menutup aurat di "Facebook", beringatlah yang kematian itu pasti.
  • Bayangkan jika kita meninggal dunia hari ini tetapi gambar-gambar tidak menutup aurat ditatap oleh jutaan manusia yang langsung tiada hak atas kita.
  • Mampukah kita menanggung dosa-dosa tambahan tersebut sedangkan dosa yang dikumpul sepanjang hayat mungkin sudah terlalu banyak. Wallahualam.
p/s: Exam Selasa, Rabu , Jumaat.... *Excited kuasa 90*

p/s/s: 1st Love

Sunday, December 12, 2010

Sweet Girl and Sweet Candy

Salam,

  • Di saat saya sedang mengulangkaji subjek "Power System", seorang gadis datang menghampiri meja saya.
  • "This is for you :-) ," ujar gadis tersebut sambil tersenyum.
  • "Hurmmmmmm.... This is for ????? No. I mean, is this free? " balas saya.
  • "Yes. Absolutely!," kata gadis tersebut.
  • "This is so sweet... Thanks so much. You made my day :-) ," kata saya sambil tersenyum dan tersengih. Dalam pada itu saya cuba mencari barang untuk diberi kepada gadis tersebut namun hanya terdapat kotak pensel, buku dan nota atas meja saya.


~~Sekian~~


Thursday, December 9, 2010

Reason (Tagged 2)

Salam,

Rule:Turn mp3 to shuffle mode to answer each question

1)IF SOMEONE SAYS 'ARE YOU OKAY' YOU SAY?

It Must Have Been Love (Roxette)

2)HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF?

It's not easy to be me (Five for Fighting)

3)WHAT DO YOU LIKE IN A GIRL?

My Memory (Korean Drama-Winter Sonata)

4)HOW DO YOU FEEL?

Through My Window(Shila)

5)WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE?

Right Here Waiting (Richard Marx)

6)WHAT'S YOUR MOTTO?

Tears In Heaven (Declan Galbraith)

7)WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?

Freestyler (Bomfunk MCs)

8)WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?

Nobody (Wonder Girls)

9)WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?

Penantian (Blackrose)

10)WHAT IS YOUR LIFE STORY?

Purest of Pain ( Son by Four)

11)WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?

It's Just A Matter of Time ( Brook Benton)

12)WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?

Since You've Been Gone (Kelly Clarkson)

13)WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?

Love Will Lead You Back (Taylor Dayne)


14)WHAT IS YOUR PASSION IN LIFE?

Menjelma (Kaer)

15)WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?

Sk8er Boyz (Avril Lavigne)

16)WHATS YOUR BIGGEST SECRET?

How Do I Live ( Lee Ann Rimes)

17)WHAT DO YOU WANT RIGHT NOW?

Je Taime (Lara Fabian)

18)WHAT DOES YOUR LOVER THINK ABOUT YOU?

I Need You ( Lee Ann Rimes)

19)WHAT WILL YOU TITLE THIS NOTE AS?

Reason (Autumn In My Heart)