Wednesday, November 19, 2008

Edisi Siasat

Salam rakan pembaca,

1. Saya agak tertekan kerana gagal melakukan yang terbaik untuk kerja makmal E E 240 pada pagi tadi. Ini disebabkan kegagalan saya memahami arahan dengan sebaiknya dan disebabkan oleh kekurangan tenaga pengajar pada hari ini.

2. Hari ini Robert Fedosjeves digantikan oleh saudara PAYAM menyebabkan satu kelas tidak memahami material yang cuba disampaikan beliau. Beliau hanya tahu tersengih di hadapan kelas dan membuat riak muka yang malas apabila ditanya soalan kepada beliau.

3. Ketika melayari youtube sebentar saja tadi, saya menemui sesuatu yang agak menarik untuk dikongsi bersama rakan-rakan. Sila tonton video di bawah.





4. Saya rasa nak memberi penendang tahap kelima kepada manusia seperti di atas ini. Beliau tidak sepatutnya mengambil kesempatan terhadap kesusahan orang lain

19 comments:

Anonymous said...

x fhm...org 2 tipu ke???

TyRoX SaN said...

a'ah... dia penipu....

sape kah kamu insan?

PkO said...

bapak arh...klaka sial mamat tuh...buat2 tarik nafas kuat2 kononnye sedut elektrik..hahaha. padahal gune kasut ade bateri jek. kt mane ni weh?

Ahmad bin Ariffin said...

betul ke video tu akmal? haih sakit hati betui.dah la ustaz.sian dia.

farah said...

HAHAHAHA.mamat ni dah kaya-raya tipu orng

farah said...

tengokla di akhirat nanti.
bottom line, mukjizat hanya pada para nabi. yang lain, sila fikir dahulu walaupun ustaz kerana salah satu tanda akhir zaman ialah apabila orang tidak berilmu menjadi pemimpin ( or along those lines , im not quite sure)

ayfiq said...

aku tak paham ape yg ko nak tendang tyrox

ayfiq said...

oo die cite pasal bomoh nye takttik eh>?

Anonymous said...

hahaha....adakah soalan aku mcm budak2???wahai akmal??

TyRoX SaN said...

to anonymous.....

soalan budak mana nie?

bomoh dlm video tue penipu je.. so orang jepun cuba bongkar n terbukti dia penipu...

to ayfiq,

aku nak terajang bomoh tu la

ayfiq said...

chilex ar tyrox..ko pun umpama bomoh tu gak... suka menghyperbola kan cerita..hauhahhauhauhauha

Anonymous said...

owh...hahaha.....sy x tgk full video 2....mcm seram...hahaha....

manlaksam said...

Salam ziarah dari Pak Man.
Dua hari lepas keluar dalam TV3, dia menafikan.

amalhijazz said...

dunia akhir zaman ni, pnipuan da jd perkara biasa..jemput ke blog,,http://halimelqeat2.blogspot.com

Anonymous said...

ak singgah ke winners,
suasana agak ceria dctu,

vaheeda:abg akmal nk bhenti ke?pesal?nk balik mesia ke?

tyrox: xde a cik, susahla skrng masa solat dh brubah.

vaheeda: ala,klu mcm tu boringla,sapa nk temankn I jadi cashier.

auwww,tyrox tkedu seketika.

tyrox:jgn risau la,nnti tiap2 minggu abg lawat ok.

vaheeda:oo really? best ye!

masing2 senyum kambing serta membalas senyuman.

hehe.

detektif buruh(siasatan dtutup)
ambil perhatian:DSP Shakir.

TyRoX SaN said...

eleh pakman...


kalo jeles cakap r jeles

ShArK...KyR said...

akmal memang gatal gler... aku pon tgk die keje kat winners asyik jual minyak je... patut pon winners berminyak selama 4 bulan... tapi skang dh bersih dh pasal tyrox dh berhenti keje

manlaksam said...

Terima kasih kerana sudi ziarah blog Pak Man.

SaGiTaGuRLz said...

wawwaa...lawak la...hahahahhaa