Saturday, January 23, 2010

Kau Bodoh!!!!



EDISI BODOH

Ish.Bodo la kau ni,
Ini ayat yg slalu aku trima dr kwn aku,
Tp takper mmg aku suka wat perangai bodo,
Aku suka usik mmber aku smpai dia bengang,
Plus aku mmg rasa bodo kot sejak start sem nie.

Kau jgn wat keja bodo,
ni ayat sorang mmber aku gak,
dia ckp kat aku jgn wat keja sia-sia,
dia ckp dia x nak aku nyesal,
x baek hurt diri sndri sbb itu keja bodo,
Jgn jdik bodo sngt,
Tapi bodo ke kalo aku wat sumtink yg mmg aku nak?
Xkan suma nak ikut ckp orang.


Kau x rasa bodo ke ko wat cmtu akmal?
ni plak soklan mmber aku jgak bila aku bgtau dia sumtink,
Aku rsa nyesal plak bile bgtau mmber aku,
Last2 aku kena cap bodo.

Jgn wat cmtue akmal sbb nnti ko nmpak bodo,
kita sbg lelaki kena ada ego,
kita kena nmpak macho,
apsal ko dok pikir bnda yg sama,
ko ni jantan bodo ke?

Bodo sngt ke aku nie?
aku kdg2 t'pikir gak either aku ni bodo or not.
Agak la kot sbb sem ni aku cam kurang smgat,
Suma yg aku wat cam x kena je,
Aku pun cam dah malas nak kesah ngan orang,
sbb nnti aku kena cap BODO lg.

Last2 ade gak mmber ckp bnda laen,
dia ckp, "bro. there are no such thing as STUPID in *&*&*^*^**^*^,
Just be strong,
Tp nisbah yg ckp cmni sorang je kot.

EDISI SAKIT

Awak sakit sbb tue awek kena pg pusat *%$##,
Kalo awak x pg lg awak sakit,
ni plak ayat doktor yg aku jumpa,
haish... nak je aku ckp dia bodo sbb suruh aku wat bnda yg sama tnpa jwapan,
tp pikir balik kang aku mmg jdik orang bodo,
since aku terasa bodo so aku wat dunno la ngan cik doktor,
Aku rasa lg bodo kalo ikut je ckp doktor ni,
Aku yg sakit, ko xyah kesah la yea?

Ko mmg sakit la bro,
Tp aku rsa ko sakit bnda laen la,
ni plak ayat mmber aku tym aku balik kelas tdi,
aku pikir la jgak kan xkan kena cop bodo pun kira as bodo?

orang "gila" kat narita

p/s: satu lg entri "sampah"
p/s/s: Tima kaseh sbb byk nasehat aku
p/s/s/s: Aku tau korang sayang aku sgt2 sbb tue korang ckp cmtue.. kang korang ckp ayat bunga2 korang x macho plak kan... hooo...
p/s/s/s/s: aku lg sayang dgn kputusan aku..



12 comments:

PkO said...

ek ele...rilek ah baru kene sket ngn aku...Ak tau byk kali ak ckp bodo kt ko tp cam omputih ckp, I didn't really mean it ok. K aa ak ckp pandai ah plak kt ko...10 kali sehari selama seminggu..deal?

TyRoX SaN said...

pko: aku dah agak ko terasa... rilex bro.. aku x amik ati pun. kalo aku amik ati dah lama kot aku x ckp ngan ko... tp aku lg suka wat keja ngan ko sbb ko x reti pura2 fake cam certain mmber aku... dun wori bro.. aku tulis ni bukan sbb marah kat ko... ko pnggil je aku cmna pun.. aku x kesah sbb ko mmber baek aku..


Dey rombha...hahaha

tsam_ismail said...

banyak gila tulis bodo.lama2 baca,rsa pelik pulak ejaan dia.mcm bkn bahsa melayu.haha

TyRoX SaN said...

tsam: itu baru dibaca.. ni tuan punya diri yg kena dgr. huhu

sarahfadzil said...

hehe napa ni wei? jiwa kacau plak ka..

sarahfadzil said...

hehe napa ni wei? jiwa kacau plak ka..

sarahfadzil said...

hehe napa ni wei? jiwa kacau plak ka..

AreDa said...

jiwa kacau la tuh....haha...nyway, kadang2 kita mmg tak sedar kita tlah wat keje BODO. thats why we need friends to tell the truth...

TyRoX SaN said...

sarah: x de la kaco sgt... ade noise wave gak la... hehe

areda: kdg2 mmber lg x tau ape2 ttg kita. da only one yg mmg tau ttg potential diri sndiri is ourselves..

Anonymous said...

:)
smile always.
p.c.

AreDa said...

btol kita mmg lagi tahu tntg diri sndrik...tp kalo kita percaya bnda yg btol tak ape, kalo percaya bnda yg tak betol??padahal bagi org lain itu salah, tanpa mengambil kira kata2 org lain, kita akan trus percaya hanya kita yg btol.

TyRoX SaN said...

anonymous: thanks...

areda: aaa... malas la aku nak layan ko.. lenguh aku.haha