Thursday, December 30, 2010

Malaysia Tanah Airku.

Salam,

  • Tahniah kepada pasukan Malaysia kerana berjaya mengalahkan pasukan Indonesia. Saya agak kurang berpuas hati dengan persembahan pemain pada pusingan kedua ini namun yang penting kejuaraan sudah menjadi milik negara kita.
  • Terima kasih kepada penjaga gol Malaysia yang sangat hebat mempertahankan gawang negara.
~~Sekian~~

p/s: Kalo yea pun nak main secara bertahan, jangan terlalu gelabah boleh?? Aku tgok Safee sorang je dok kat atas tapi gawang Malaysia kena serang teruk gak. Nasib baik keeper gempak.

p/s/s: Aku baru je baca blog awek kepada Khairul Fahmi... Oh yea,mamat ni sudah menjadi hot stuff dalam masa yang singkat. Tahniah!!!! Harap status "awek" tue dapat upgrade jdik "isteri" secepat mungkin sebab korang berdua dah jadi tumpuan ramai kot.. Jangan jadi cam kes Mawi sudeyh.

p/s/s/s: Pasukan Indonesia pun main terbaik jugak!!! well done

No comments: