Tuesday, April 27, 2010

Yeay!

Salam,

  • Exam dah habis pagi tadi.... :))
  • Jadi bermula plan musim panas saya dan rakan-rakan yang berada di perantauan.
  • Lusa saya akan bergerak ke National Park untuk hiking dan selepas itu akan terbang ke bahagian timur Kanada.
  • Ramai yang bertanya samada saya "jadi" balik atau tidak seperti yang ditulis pada post yang terdahulu. Sila tunggu dan lihat saje la yea... Kalo saya ada tulis post tentang KOREA or MALAYSIA, maksudya saya sudah dalam perjalanan pulang atau sudah berada di Malaysia.
  • Exam hari ini = SANGAT SUSAH kalo nak banding dengan "paper2" lain bagi semester ini. Rasanya ini kali pertama saya x nampak mana2 rakan keluar sebelum waktu peperiksaan tamat. (* saya paling benci kalo exam yang sepatutnya menguji konsep pemahaman bertukar menjadi exam berkonsep HAFALAN.*)
  • Setakat ni saya dah dapat 2 gred dan masih menunggu lagi 4 gred. Harapnya semester ini lebih baik daripada semester lepas. Dah malas nak fikir sangat tentang gred. Sekarang ni waktu untuk bercuti!!










2 comments:

Kapten said...

bestnyer sampai kanada
best gak ko dapat hiking kat sana, hutan dia nampak best jer kat TV

exam susah... memang semua exam susah. tu aku malas dengan exam


Entri Terbaru:
Pecah Kaca Pecah Gelas, Sudah Baca Harap Balas

apies said...

hoho bestnye cuti..ovrc lak tu