Saturday, November 13, 2010

Hari ini pun cuti lagi :-)

Salam,

  • Alangkah indahnya jika hari persekolahan cuma 3 hari seminggu seperti yang berlaku pada minggu ini :-)
  • Saya berasa kurang gembira sejak beberapa hari yang lalu. Jadi untuk membuatkan saya terlupa akan masalah peribadi buat sementara waktu, saya cuba mengalihkan perhatian saya dengan membuat kerja-kerja di dapur.
  • Hasilnya, Nasi Ayam Madu.


~Sekian~

p/s: Senang je nak wat nasi ayam. Semua orang bleh cuba wat benda nie.

p/s/s: Cuti sudah berbaki 2 hari. Jadi malam ini kena start rutin sebagai student universiti. Esok dah malas nak spend masa berjam-jam kat dapur.

p/s/s/s: Need you now :'(

5 comments:

sheera said...

akmal!

sedapnye masak... nnti jdik maid kite bleh?

mksudnya jdik suami kite bleh?

*saje gedik2 kat blog ko ...bwahahah

Ewan Zulkarnaini said...

wahhh nmpk sedap siot nasi ayam itu..
nk cket hehehehe...

singgah sini: Cerita Untuk Dunia

mael said...

kalo aku jdik mmber ko... aku doakan ko hari2 x gembira.. so boleh makan sedap2. hahahahaha *gurau je bro*

Anonymous said...

wah, mcm nasi ayam kedai..mcm lg sedap aja..yum3!

khusairie said...

owh..sedapnye..bile la boleh buat mcm ni