Monday, November 22, 2010

Selamat Hari Jadi Mak!!

Salam,

Selamat Hari Jadi.

Selamat Hari Jadi Mak!!!





~~Sekian~~

p/s: Terima kasih mak

p/s/s: selalu angpa komplen aku dok ckp kay-el so kali ni aku ckp loghat utara plak yea.


9 comments:

AreDa said...

france!! woot.....wooottt......

miba said...

52.11..

sama ngan bapak aku

n sama ngan Sultan Ibrahim :)

TyRoX SaN said...

areda: ape woot2x? dush kang...

miba: hooo... wooo.. selamat hari jadi ayah islah!!!!!

Anonymous said...

akmal anak mithali! :)

makcik siti said...

akmal.

sejuk la perut ibu mengandung. mak mesti bangga akmal dah berjaya smpai ke kanada.

mak dah ada calon menantu blom? kalau makcik ada anak mcm akmal. makcik x berat hati nak bagi akmal carik menantu sorang.

Laila said...

sungguhla terharu.especially part last tu.

secret admirer said...

allow me to admire some1 whom I can't admired.

tQ akmal.

khusairie said...

Ini adalah the best blog post dari ko.Yang ikhls tulus dari hati seorang anak.Aku dengar pun terharu dan aku rasa mak ko mesti sebak tengok video ni.Mak cik dah boleh carikan calon untuk Akmal ni.

Encik Blogger said...

berday mak aku jgk..~ smalam..