Sunday, November 7, 2010

Saya Budak Kampung Part 1

Salam rakan-rakan,



~Sekian~

p/s: Ku ingin kau tahu......

p/s/s: Daylight saving time baru sahaja berakhir. Beza waktu Malaysia dan Kanada pada waktu ini adalah 15 jam bukannya 14 jam lg. :-)

6 comments:

SyAiRaH aRIsA said...

salam alaik...
dis tyme punye video gile best espclly tyme tahan bas tu kowt.Gelak x hengat.....
Bab tandas mmng haru r..Mmng akan terbantot kowt klo tyme2 puncak nak melabur tetibe air plak tak de.tetibe je teringt kesah kat bangkok tyme 2 otw ke jordan .bile bwk bottle masuk tandas mak cik2 cleaner kat toliet dok pandang cam nak terkeluar biji mate sambel mulut mengatakan sesuatu yg mmng x difahami..lANTAK ko r mak cik..HUHUHUU..tENSEN ooo klo Airport cangeh manggeh tetibe toilet tak de paip..Hadoi..perbezaan yg mmng amat ketara...
Tapi klo bab super market mmng btol akak2 n abng cshier payah gile nak bagi salam kowt (espclly yg muslim) ..Buat mase nie x de skali pon dgr diurang nak bagi salam..Sedih kowt...Gile emas kowt sore diurang...Payah nak di dgr..
Hadoi terpanjang plak comment...

otomen said...

bro.

request. cite skit ttg camna ko packing barang nak fly ke oversea.

tq

Anonymous said...

i love the way u talk,
the way u express ur feeling,
the way u appreciate ur loved one,

I love ur blog.

bleh x wat videoblog ttg kesah cinta skit?

TyRoX SaN said...

arisha: Agak la!!! cam esem BM utk SPM kot :PP

time kasih yea for feedback.

Anonymous: alaaa... letak la nama... haish

otomen: cinta.. hahaha... aku wat jiwang skit pun orang dah komplen... kalo wat v_log lagi la

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
TyRoX SaN said...
This comment has been removed by the author.