Monday, February 7, 2011

Angin yang berbeza

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

*bunyi telefon..........*

Dialog

B: Ang apa habaq la nie? aku dapat no tepon ang kat ****** Awat ang x cakap kat aku ang blaja kat sana?

Akmal: Hurm.... lost contact kot bro... sape nie ek *muka innocent*

B: laaaa ang lupa dah nooo kat aku...aku nie ***** dlu kita naek bas skali p skolah..

Akmal: haaaa... yeaaaa... *x ingat pun* awat ang call aku nie?

B: Weyh. aku la ni minat dgn audio keta.. suma motoshow yg audio speaker boom2x aku pg.. aku nak buh taruk kat keta ****** aku.....

************bla2x...**********************************************************


bla2x.*********************citer ttg keta n audio lagi*****************************

****audio itu dan ini*********************************************selama 15 minit!!!!

Akmal: okes2x.... dah tue ang call aku nak bgtau apa sbnarnya?

B: Ang blaja letrik kan? msti ang reti nak bg speaker aku jdik lg power.. baru menjerit bro!

Akmal: ZzzZZzzzZZZzzZZ.. aku blaja letrik tp aku x reti nak adjust2 speaker kasik letup bro.

B: laaaaaa... aku ingat ang blaja kat kanada power sgt.....

Akmal: *feels annoyed* Apa lg ang nak tnya?

B: Weyh kat sana audio2 suma tue murah x? kalo murah bleh x ang beli utk aku? aku borink dah gna brg2 local nie.

Akmal: helo!!!! helo!!!!! helo!!!! aku x dgr la suara ang bro!! heloooo *letak tepon terus tido*

Angin berbeza

  • Saya amat kurang berminat untuk mengubah sesuatu terutamanya pada kereta dan motosikal kerana saya yakin jurutera yang membinanya telah melakukan yang terbaik dari segi keselamatan dan keselesaan. (*kalau ubah komputer xpe kot*)
  • Semasa berumur belasan tahun, saya hanya memekakkan telinga tatkala rakan-rakan bercerita tentang pengubahsuaian motosikal mereka terutamanya di bahagian ekzos.
  • Saya juga berasa pelik melihat insan-insan yang memasang audio kereta sehingga bunyi dapat didengari oleh pengguna jalan raya yang lain. (*pelik siot*)
~~Sekian~~

4 comments:

nurayunni said...

lain org lain ragam..hehe

TyRoX SaN said...

ayunni: tuh r pasal kan.. haish

miba said...

hahahahahaha.. lawak seyh!

TyRoX SaN said...

lawak ko!!!.... aku bengang kot